Glinstering op zondag
Het culinair zondagsrestaurant bij Glinstering is uniek in de regio en een vaste traditie.
U reserveert een tafel in de grote zaal en maakt in de buffetzaal uw keuze uit een keur aan voorgerechtjes, soepen en diverse hoofdgerechten. U rondt het geheel af met een dessertbuffet en een koffie-/theebuffet.
Het is lekker èn gezond genieten in een toffe ambiance. En dat voor de prijs van € 33,80 per persoon.
Voor de kinderen tot 12 jaar betaalt u slechts 1 euro per levensjaar.
In combinatie met een wandeling over het domein beleeft u een uitzonderlijke zondag die aangenaam is voor jong en oud.
Ons zondagsrestaurant is het gehele jaar door geopend van 12:00 uur tot 16:00 uur!
Bij reservering is de toegang tot het domein altijd gratis.
Minimum aantal volwassenen : 15
Prijs : € 33,80 per persoon
Kinderen 1 euro per levensjaar
RESERVEREN
Mail naar sales@glinstering.be
of bel 014/42.82.88
4 gangen geserveerd diner
Bestaat uw gezelschap uit minder dan 15 volwassenen? Ook dan kan u op zaterdag of zondag lekker komen tafelen bij Glinstering. Wij bieden u een 4 gangen geserveerd diner in de sfeer van het maandbuffet.
Dit omvat:
Assiette voorgerechten van het buffet
*****
Keuze uit 1 van de soepen
*****
Keuze hoofdgerecht van het buffet
*****
Grand dessert
Ontdek de samenstelling van het buffet van de maand in de brochure!
Prijs : € 33,80 per persoon
Kinderen 1 euro per levensjaar
RESERVEREN
Mail naar feesten@glinstering.be
of bel 014/42.82.88
3 gangen keuzemenu
Op de dagen dat er geen zondagrestaurant is gepland, kan u nog steeds opteren voor ons 3 gangen keuzemenu.
Dit omvat:
Voorgerecht (keuze uit)
– Rundercarpaccio met zongedroogde tomaten, olijven, rucola, pijnboompitjes, parmezaan met truffelmayonaise
– Mediterrane tomatensoep
– Duo kaas / garnaalkroketten
Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en boter
Hoofdgerecht (keuze uit)
– Kipfilet met kerriesaus
– Vispannetje
– Varkensschnitzel met champignonsaus
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en salade
Dessert (keuze uit)
– Coupe Dame Blanche
– Coupe Brésilienne
– Chocolademousse met karamelsaus
– Coupe Vers fruit
– Coupe Aardbei