Skip to content

Team Glinstering

Toen bleek dat de voormalige “Zilvermeeuw” aan de speeltuin op het Zilvermeer zou stoppen te bestaan, begonnen Mark en Karim met het uitwerken van hun droom: “Een horecazaak aan de speeltuin en zwemvijver waarin een grote verscheidenheid van gasten aan zijn trekken zou moeten komen”.

Met een grote verscheidenheid denken zij aan de ruimste zin van het woord.

In de zomer serveren zij aan dagrecreanten verse frieten en snacks aan de frituur. Drankjes kunnen aan een gezellige buitentoog afgehaald worden en genuttigd worden aan een van de vele picknicktafels.

In de grote zaal worden de mooiste bruiloften gevierd met luxe hapjes en gezellige muziek, gepresenteerd door onze DJ.

Daarnaast is Glinstering een unieke locatie voor familie- of bedrijfsfeesten, communiefeesten of het organiseren van een vergadering met diner.

Na een grondige verbouwing en renovatie is dit horecabedrijf fris en uitnodigend om u te verwelkomen en te verwennen. In de taverne kunt u genieten van een lekkere kop koffie, een drankje en kan u een keuze maken van een kaart met diverse verrassende gerechtjes.

Aan de strandzijde vindt u de frituur en een buitentoog waar u drankjes en ijsjes kunt bestellen. Neem plaats aan een van de picknicktafels en geniet van het prachtige uitzicht.

De prachtige zaal bevindt zich in het midden van het gebouw en heeft een aangrenzende buffetzaal. Een uitstekende plaats voor feesten, bruiloften, recepties en vergaderingen of bijeenkomsten. En zeg nu zelf… met een decor dat ieder jaargetijde zijn specifieke charme heeft, krijgt uw bezoek of feest vanzelf een meerwaarde.

Glinstering is the place to be tijdens of na uw zomerse bezoek aan het Zilvermeer.

U kan bij ons terecht voor de ochtendkoffie, een broodje, een ijsje of een lekkere koele pint. Geniet van een zomerse lunch op het terras en waan u even in het buitenland. Heerlijk relaxen met een goed glas wijn. Wat wil een mens nog meer. In herfst, winter en voorjaar is een bezoek aan het domein een heerlijk uitje voor jong en oud.

Mark en Karim hanteren slechts één motto: het overtreffen van de verwachting van de gast. Daar staan zij voor.

Bel vrijblijvend (014 42 82 88) of stuur een mail aan info@glinstering.be en vertel hen uw wensen. Zij stellen graag een passend concept voor zodat u later zult zeggen: ‘Mooie herinneren starten bij Glinstering…’

Karim Fawzy

Karim (gehuwd en 2 kinderen) beschikt eveneens over veel horeca-ervaring wat geresulteerd heeft in een prachtig mediterraan restaurant in Breda. Ook hij kon geen weerstand bieden aan de uitstraling van het Zilvermeer en zo was de samenwerking een feit. Karim zet zijn culinaire kwaliteiten in en gaat u zeker verrassen met zijn gerechten.

Mark Sträter

Deze veertiger (samenwonend en vader van twee zoons) heeft al op jonge leeftijd zijn hart aan de horeca verloren. Na een aantal leidinggevende functies in diverse horecazaken, heeft hij vijf jaar met succes De Mosten in Hoogstraten uitgebaat. In Glinstering treft u hem aan in de Taverne en de zaal waar hij het u als uw gastheer zo aangenaam mogelijk maakt.